Zaluzie Web

 telefón +420 773 531 000 (prac.dny 7:30-15:30)

 

Zaluzie Web

telefón+420 773 531 000 (prac.dny 7:30-15:30)

Hliníkové rolety BOX 205mm s rolovací sítí - výška do 2500 mm - MOTOR - DÁLKOVÉ OVLÁDÁNÍ

- 30% NOVINKA

Vyráběno na míru podle zadaných parametrů

Síť je ovládána ručně

Šířka v mm:
Výška v mm:
Typ dálkového ovládače ovládače:
bez dálkového ovladače (vlastní) 0
nástěnný 1-kanálový SMOOVE 1-kanál 0
přenosný 1-kanálový SOMFY SITUO 0
přenosný 5-kanálový SOMFY SITUO 0
Předvrtání vodících lišt:
Poznámka:
Záruční doba: 24 měsíců
Kód: VHRS/205/MD
Dostupnost: Výroba na zakázku 10-14 dnů
8 635.54 bez DPH
10 449 ks
Původní cena 14 927.14, Sleva 30 %
Sledovat produkt Přidat do oblíbených Sdílet

V případě sestavy, kdy má být několik kusů venkovních rolet vedle sebe, doporučujeme Vám objednat boxy stejných velikostí. Při vytváření objednávky začněte s roletou s největší výškou - to Vám předurčuje velikost boxu.

Venkovní hliníkové rolety

Jejich největší předností je kompletní zastínění (0% propustnost světla), vysoký termoregulační efekt a snížení hluku z exteriéru. Jednotlivé lamely jsou vyráběny z hliníku a jsou vyplněny PUR pěnou. Díky tomu je zajištěn vysoký termoregulační efekt. V letních měsících, kdy dochází k přehřívání interiéru především přes okna, zadržíte teplé sluneční paprsky ještě z vnější strany. V zimních měsících Vám venkovní rolety mírně pomáhají s dodatečnou izolací před okny. Při úplném zavření, slouží i jako další bariéra proti loupeži. Zároveň snižují hladinu hluku pronikajícímu z exteriéru. Díky použitým materiálům (především hliník) jsou bezprostředně určené do exteriéru. Nerezaví a zvládnou jakékoli povětrnostní podmínky.

Pohon s integrovaným přijímačem io se zpětnou vazbou, který plnohodnotně komunikuje s inteligentní domácností Somfy. V roletě je použit pohon na dálkový ovladač který rozpozná překážku ve směru spouštění (směrem dolů), ochranu proti přimrznutí a ochranu rolety proti nazdvihnutiu (zvýšená ochrana proti pokusům o vloupání).

  • výroba zcela na mieru
  • vysoký termoregulační efekt
  • hliníkové lamely vyplněné PUR pěnou
  • hliníkový box a vodící lišty
  • mnoho barev - dle výběru
  • jednoduché manuální ovládání navíječem
  • možnost objednat roletu s integrovanou síťkou proti hmyzu
  • jednoduchá montáž
  • pevné spoje a dorazy - výhodou je automatické nastavení koncových poloh

vypínač

Nástěnný 1-kanálový vypínač

dálkový ovládač

Přenosný 1-kanálový dálkový ovladač

dálkový ovládač

Přenosný 5-kanálový dálkový ovladač

Nástěnný 1-kanálový vypínač - Lokální nástěnný ovladač pro ovládání jedné rolety nebo jedné skupiny rolet (nutnost použít motory Somfy io). Fukce ovladače: vytahování rolety / zastavení rolety / spouštění rolety. Tlačítko "my" může mít nastavenou komfortní mezipolohu a jeho stisknutím ji vyvoláte. Pro instalaci není nutná instalační krabice (balení obsahuje montážní desku pro montáž na omítku). LED kontrolka indikuje vysílání signálu a vybití baterie.
Technické údaje: Provozní napětí - 3V DC (baterie typu CR 2430), Krytí - IP 30 - vhodné pro použití v interiéru, Rozměr - 80x80mm

Přenosný 1-kanálový dálkový ovladač - Přenosný dálkový ovladač pro ovládání jedné rolety nebo jedné skupiny rolet (nutnost použít motory Somfy io). Fukce ovladače: vytahování rolety / zastavení rolety / spouštění rolety. Tlačítko "my" může mít nastavenou komfortní mezipolohu a jeho stisknutím ji vyvoláte. LED kontrolka indikuje vysílání signálu a vybití baterie. Nástěnný držák zajistí, že ovladač neztratíte a vždy jej najdete na stejném místě.
Technické údaje: Provozní napětí - 3V DC (baterie typu CR 2032), Dosah - až 50m na volném prostranství, Rozměr - 139mm x 42mm x 16mm

Přenosný 5-kanálový dálkový ovladač - Přenosný dálkový ovladač pro ovládání pěti rolet nebo pěti skupiny rolet (nutnost použít motory Somfy io). Fukce ovladače: vytahování rolety / zastavení rolety / spouštění rolety. Tlačítko "my" může mít nastavenou komfortní mezipolohu a jeho stisknutím ji vyvoláte. LED kontrolka indikuje vysílání signálu a vybití baterie. Nástěnný držák zajistí, že ovladač neztratíte a vždy jej najdete na stejném místě.
Technické údaje: Provozní napětí - 3V DC (baterie typu CR 2032), Dosah - až 50m na volném prostranství, Rozměr - 139mm x 42mm x 16mm